WELKOM - onze website wordt opgefrist. Excuus voor het ongemak!


  • Wij In een goed onderhouden woning is het prettiger wonen. Als u van plan bent een nieuwe woning te kopen is het een geruststellende gedachte dat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan doordat gebreken aan het licht komen die tijdens uw eigen inspectie niet zijn opgemerkt.
  • De specialisten van Bouwtechisch Keuringsburo Dekker kunnen u die zekerheid bieden. Alle bouwkundige aspecten van de woning worden uitgebreid gecontroleerd mits bereikbaar. De bevindingen worden in een uitgebreid rapport beschreven in een taal die voor niet bouwkundigen goed te begrijpen is. In het rapport worden detail foto's van gevonden gebreken opgenomen, zodat het glashelder is waarover gesproken wordt.
  • Ook als verkopende partij heeft u voordeel bij een rapport van de bouwkundige staat van uw woning. Als verkopende partij bent u volgens het Nieuw Burgerlijk Wetboek verplicht (verborgen) gebreken aan potentiële kopers te melden. Doet u dit niet dan kunt u achteraf aansprakelijk gesteld worden voor de herstelkosten. Met een bouwkundig rapport geeft u volledige openheid van zaken. Dit zal de verkoop zeker bespoedigen, omdat hiermee veel onzekerheden weggenomen worden.
  • Bouwtechnisch Keuringsburo Dekker werkt volledig onafhankelijk en heeft de provincie Noord Holland als werkgebied. Vele makelaars, particulieren en projectontwikkelaars maken al gebruik van onze diensten.


De volgende punten worden opgenomen in het bouwkundige rapport:
- gevel, metsel- en betonwerk - kozijnen, ramen en deuren - vloeren - ventilatie - fundering - kruipruimte - dakconstructie - dakbedekking - schoorstenen

Bouwtechnisch Keuringsburo Dekker
Graag zijn wij ook u van dienst