Bel: 0226 - 39 06 61
E-mail ons: info@bkdkeuringen.nl

Rapportage

Een bouwkundig rapport is geen taxatierapport, alhoewel veel mensen dit wel denken. Het taxatierapport wordt opgesteld door de makelaar die zeer zeker wel kundig is, maar geen bouwkundig expert is. De makelaar kent als geen ander de markt en is de specialist bij uitstek om de economische waarde van een pand te bepalen. De bouwkundig specialist is de deskundige bij uitstek om de technische staat van een pand te bepalen. Een bouwkundig rapport is daarmee een waardevolle aanvulling op de informatie die door de makelaar wordt verstrekt.

Inspectie

Een bouwkundig rapport wordt opgesteld door experts met jarenlange praktijk ervaring in de bouwwereld. Deze experts maken ook veelal gebruik van speciale apparatuur waarmee ook op moeilijk toegankelijke plekken kan worden geïnspecteerd. Via een uitgebreide controlelijst worden alle bouwkundige aspecten van de woning gecontroleerd. Per bouwdeel worden eventuele gebreken genoteerd en worden de kosten vermeldt die met herstel van het gebrek gemoeid zijn.

Duidelijke rapportage

Alle bevindingen worden genoteerd in een uitgebreid rapport dat geschreven wordt in heldere begrijpelijke taal. Het rapport wordt ook voorzien van detail foto’s van de gevonden gebreken zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Volledig onafhankelijk

Bouwtechnisch Keuringsburo Dekker opereert volledig onafhankelijk en geeft u daarmee de hoogste zekerheid dat u objectief wordt geïnformeerd. BKD is gespecialiseerd in bouwtechnische keuringen van onroerend goed en bedrijfspanden.

Meerjaren onderhoudsplanning

Het bouwtechnische rapport kan op verzoek uitgebreid worden met een meerjaren onderhoudsplanning waarbij een kostenraming van de te verwachten kosten is opgenomen. U bent hiermee verzekerd dat uw pand zich altijd in tip top conditie bevindt en heeft een duidelijk inzicht in de te verwachten kosten.

Onze voordelen:

  • Altijd één aanspreekpunt met ervaring in bouwen.
  • Kennis van bouwzaken door jaren lange ervaring in de bouw.
  • Kennis van materialen en detaillering door jaren lange ervaring in de bouw.
  • No nonsens mentaliteit. Wij doen wat we zeggen en zeggen waar het op staat. Afspraak is afspraak.
  • Overzichtelijke uitgebreide rapporten met kosten indicatie voor herstel.
  • U kunt ons altijd achteraf bellen als u nog vragen of advies nodig heeft over het gekeurde pand.
  • Wij denken in oplossingen voor elk probleem.

Bouwtechnische keuring aanvragen

Ons adres

Bouwtechnisch Keuringsburo Dekker
(BKD Keuringen)
De Zeelt 1
1747 ET Tuitjenhorn
Tel: 0226 – 390661
Fax: 0226 – 390312
E-mail